نحوه قوس دادن پروفیل

قوس دادن پروفیل آلومینیومی | فناوری داده پویشگر

نحوه قوس دادن پروفیل انواع بسیاری دارد. قوس دادن پروفیل فرآیندی می باشد که به منظور افزایش سهولت کار، نیاز به برش منحنی و زیبایی پروژه نهایی انجام می شود. در طول این فرآیند، صفحات پروفیل تحت تأثیر نیرو های مکانیکی تغییر شکل می دهند. در قوس دادن پروفیل آهن ، سطح بیرونی کشیده می شود و فشار اضافی به لایه داخلی اعمال می شود. این تنش، فشار مضاعفی را در ناحیه مورد نظر ایجاد می کند. هنگامی که مشخصات انعطاف پذیری لازم را دارد، می توان آن را قوس داد.فرایند قوس دادن و توجه به تعداد و جایگاه برش در قوس دادن پروفیل ، یکی از فعالیت های تخصصی است که در ادامه در ارتباط با آن صحبت خواهیم کرد . همچنین به معرفی ابزاری خواهیم پرداخت که بدون نیاز به محاسبات عددی پیچیده و صرفا با وارد کردن داده های مهم ، نقاط برش و تعداد برش و همچنین راهنمایی های لازم را به مانند یک استاد کامل به شما ارائه کند .شما مشتریان عزیز میتوانید برای نرم افزار محاسبه برش پروفیل به لینک مربوطه مراجعه کنید.

راهکار های قوس دادن پروفیل

 نحوه قوس دادن پروفیل | فناوری داده پویشگر

در نحوه قوس دادن پروفیل، قطعه با استفاده از اهرم مکانیکی و تحت فشار مضاعف قوس داده می شود. میزان درصدی که پروفیل ها حالت پذیر می شوند، به درصد کربن استفاده شده در ساختار و ضخامت آنها بر میگردد. هر چه میزان کربن پروفیل بیشتر باشد، محصول سخت تر و قابل تغییر تر خواهد بود. این کار به دو صورت کلی گرم و سرد انجام می شود. پروفیل های کربن با چگالی بالاتر سخت و شکننده هستند و می توان آنها را با استفاده از روش گرمایش قوس داد. در حالی که قطعات کم کربن به راحتی شکل می گیرند.به عنوان نمونه :
یکی از نحوه های رایج گرد کردن در نحوه قوس دادن پروفیل ، استفاده از اره های آتشی است . در این فرایند ، میله آهنی را در نقاط مشخصی برش زده و اقدام به خم کردن وگردن کردن پروفیل می نماییم . تعداد نقاط برش و محل برش ، مهمترین نکته در این فرایند است .

برای محاسبه آن لازم است تا قطر داخلی و قطر خارجی پروفیل مطلوب خود را محاسبه کنیم . ضخامت میله را در نظر بگیریم و با توجه به تفاوت قطر تقسیم بر ضخامت اره ، اقدام به برش نماییم. این فرایند بسیار پیچیده و دقیق است . ما در فناوران داده پویشگر تلاش کردیم تا به عنوان اولین تولید کننده نرم افزا تخصصی در و پنجره، تمامی این محسابات را بدون هیچ محدودیتی انجام دهیم و راهنمای دقیق و روشنی برای مسیر شما باشیم . برنامه مستروین به عنوان یکی از این نرم افزار های نامحدود در اختیار شماست تا علاوه بر آموزش و محاسبه ، تصویر سه بعدی از پروفیل هدف را نیز به شما تقدیم کند .

تکنیک های صحیح قوس دادن پروفیل

نحوه قوس دادن پروفیل به صورت دستی و صنعتی نیز انجام می شود. در صورتی که ضخامت و استحکام مورد نظر صاف نباشد می توان قوس را با دست انجام داد. در غیر این صورت باید از تکنیک های صنعتی برای این کار استفاده کرد. در بیشتر موارد در هنگام قوس دادن پروفیل ها ضخامت تغییر چندانی نمی کند اما از نظر طول ممکن است تغییرات جزئی در پروفیل ایجاد شود. قوس پروفیل را می توان به صورت دستی و اتوماتیک توسط دستگاه های cnc تمام اتوماتیک انجام داد.

آموزش قوس دادن پروفیل

آموزش قوس دادن پروفیل | فناوری داده پویشگر

فرآیند قوس دادن پروفیل با توجه به نوع پروفیل به روش های مختلفی انجام می شود. قوس پروفیل با دست یکی از ساده ترین روش های قوس پروفیل است که برای پروفیل های سبک یا پروفیل مبلمان از ورق های روغنی با آلیاژ st1 تا st14 استفاده می شود. نوع دیگری از پروفیل که برای قوس دادن بسیار مناسب است پروفیل فولادی تزئینی است که قوس کششی را می طلبد. این پروفیل توانایی این را دارد که به یکی از بهترین آلیاژ های فولادی تبدیل می شود.

قوس دادن صحیح پروفیل فلزی

اگر ضخامت پروفیل مورد نظر بیشتر باشد، باید از گرما برای قوس دادن آن به صورت دستی استفاده کرد. این عامل بسیار در نحوه قوس دادن پروفیل مورد اهمیت است. این فرآیند به عنوان قوس پروفیل داغ فلزی نیز شناخته می شود. در قوس دادن پروفیل با استفاده از حرارت، فلز مورد نظر تحت تأثیر حرارت دستگاه قرار می گیرد و سپس با نگه داشتن آن بین میله نگهدارنده و قالب قوس داده می شود. قوس دادن پروفیل با استفاده از ترک های حرارتی می تواند باعث ایجاد فرورفتگی در لبه ها شود که با گرم کردن مجدد و چکش زدن می توان آن را از بین برد. باید بدانید که قوس دادن پروفیل فلزی می تواند باعث پیچ خوردن اهن شود. در این حالت از چکش یا پرس برای گرم کردن پروفیل استفاده می شود. در چرخش پروفیل با استفاده از چکش، ضربه هایی به ناحیه نوسان وارد می شود.

آموزش نحوه قوس دادن پروفیل | فناوری داده پویشگر
آموزش نحوه قوس دادن پروفیل

ترفند های قوس دادن پروفیل

ترفند های بسیاری برای قوس دادن پروفیل وجود دارد. این ترفند ها بسیار در نحوه قوس دادن پروفیل تاثیر گذار هستند و یکی از عوامل مهم به شمار می روند. توضیح این ترفند ها به شرح زیر می باشد.

  •  قبل از شروع کار، مطمئن شوید که دستگاه قوس دهی و محیط کار مناسب و بدون هرگونه مواد قابل اشتعال است.
  • قبل از قوس دادن، سطح پروفیل را به طور کامل تمیز کنید و از وجود هرگونه آلودگی یا روغن اطمینان حاصل کنید.
  • محل قوس دادن را در نزدیکی منابع آتش یا مواد قابل اشتعال قرار ندهید و محافظت کنید تا جرقه های قوس بر روی آنها نیفتد.
  • قبل از شروع قوس دادن، مطمئن شوید که اتصالات بین پروفیل ها صحیح و محکم است.
  • پس از اتمام قوس دادن، پروفیل را قبل از حرکت دادن یا لمس آن به طور کامل خنک کنید.

قوس دادن پروفیل آلومینیومی

روش های کاری رایج برای نحوه قوس دادن پروفیل آلومینیومی وجود دارد که متداول ترین آنها قوس کششی است. این آلومینیوم هایی قوس داده شده، گزینه بسیار مناسبی برای تولید درب و پنجره دوجداره ماشینی می باشد. فرآیند اکستروژن از یک چکش آلومینیومی استفاده می کند، ویژگی منحصر به فردی که به شما اطمینان می دهد که پروفیل ها به خوبی شکل گرفته اند. ضخامت های مختلف منحنی های پروفیل آلومینیومی متفاوت است و می تواند به نتایج متفاوتی منجر شود. جهت ارائه بهتر خدمات ، می توانید از برنامه مستروین بهره مند شوید .

قوس دادن پروفیل UPVC

قوس دادن پروفیل UPVC | فناوری داده پویشگر

هنگامی که یک پنجره یا قاب در منحنی شکل مورد نیاز است، می توان از uPVC با استفاده از دستگاه های قوس با مشخصات خاص استفاده کرد. در ابتدا، برای قوس دادن پروفیل UPVC، آن را به درجه حرارت مناسب نرم کنید. برای این کار، از نرم‌کننده UPVC یا دستگاه خودکار نرم ‌کننده استفاده کنید. بعد از نرم شدن پروفیل، آن را به شکل دلخواه قوس دهید. برای این کار، از تراشهای UPVC گرد و تیز استفاده کنید و با دقت و تمرکز شکل دادن را انجام دهید. حتماً قوس دادن را با توجه به طرح، اندازه و نیازهای پروژه انجام دهید.

راهنمایی برای قوس دادن پروفیل به شیوه حرفه ای

  1.  استفاده از ابزارها مناسب: از ابزارهای مناسب و حرفه‌ای برای قوس دادن پروفیل استفاده کنید. این عامل بسیار در نحوه قوس دادن پروفیل موثر می باشد. ابزارهایی مانند تراش ها، جک ‌ها، قالب‌ ها و ماشین‌ آلات خاصی می ‌توانند کمک کننده باشند. از ابزار های با کیفیت و مطابق با استاندارد های صنعتی استفاده کنید تا کیفیت کار را بهبود ببخشید.
  2.  انتخاب مواد مناسب: بسته به نوع پروفیل و نیاز های پروژه، مواد جانبی مناسب را انتخاب کنید. مطمئن شوید که مواد انتخاب شده با پروفیل سازگاری دارند و توانایی قوس دادن را بهبود می ‌دهند. همچنین، مواد باید مقاوم در برابر عوامل محیطی و دارای عمر طولانی باشند.این موضوع در برنامه مستروین به طور کامل به شما توضیح داده شده است .
  3. کنترل کیفیت: در طول فرآیند قوس دادن، کنترل کیفیت را حتما در نظر بگیرید. بررسی دقیق ابعاد، شکل و استحکام پروفیل را قبل، در حین و بعد از قوس دادن انجام دهید. این کار به شما کمک می ‌کند تا اطمینان حاصل کنید که پروفیل به طور کامل و صحیح قوس داده شده است.

جمع بندی

در این مقاله ما به بررسی نحوه قوس دادن پروفیل پرداختیم. همچنین در این مقاله انواع این قوس ها برای فلز، آلومینیوم و upvc بررسی شد. شایان ذکر است، شما کاربر عزیز برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان شرکت فناوری داده پویشگر تماس حاصل فرمایید و نسبت به دریافت برنامه مستروین اقدام کنید .

0 0 رای ها
امتیاز شما

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها