آشنایی با انواع توری پنجره

آشنایی با انواع توری پنجره | فناوری داده پویشگر

انواع توری پنجره و نصب توری پنجره، در تابستان دغدغه بسیاری از خانواده هاست. با گرم شدن هوا و نزدیک شدن به فصل تابستان، استفاده از پنکه و کولر برای خنک کردن خانه امری اجتناب ناپذیر می‌شود. اما در کنار مزایای این وسایل، باز گذاشتن پنجره‌ها برای تهویه مطبوع، راهی طبیعی و دلپذیر برای خنک کردن خانه است که می‌تواند در مصرف انرژی نیز صرفه‌جویی کند. با این حال، باز گذاشتن پنجره‌ها می‌تواند حشرات موذی مانند پشه، مگس و زنبور را به داخل خانه راه دهد.توری پنجره راه حلی ساده و کاربردی برای جلوگیری از این مشکل و لذت بردن از هوای تازه در فصل گرم سال است. در این مقاله از فناوری داده پویشگر که به عرضه نرم افزار تولید درب و پنجره می‌پردازد به بررسی انواع توری پنجره خواهیم پرداخت. همچنین در صورت بروز هر گونه سوال در رابطه با این نرم افزار ها میتوانید با کارشناسان فروش این مجموعه از طریق شماره 91093601-021 تماس حاصل فرمائد.همچنین میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد “لزوم استفاده از توری پنجره” مقاله آن را مطالعه کنید.

دریافت انواع سایز توری با نرم افزار مستر وین | فناوری داده پویشگر

استفاده از توری برای پنجره راهکاری است که سال‌هاست برای جلوگیری از ورود حشرات به داخل منزل مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما توری‌های قدیمی که به این منظور روی پنجره‌ها نصب می‌شوند، اگرچه مانع از ورود حشرات می‌شوند اما تا حد بسیاری مانعی برای دیدن منظره‌ی آن سوی پنجره نیز هستند.

این توری‌ها علاوه بر این به سختی و با استفاده از سیریش، چسب، میخ و … روی پنجره نصب شده و معمولاً هر سال هم باید عوض ‌شوند. گذشته از این توری‌های قدیمی روی بسیاری از پنجره‌های جدید آن‌طور که باید کارآمد نیستند. برای برطرف کردن این گونه مشکلات در سال‌ های اخیر، انواع توری پنجره با ویژگی‌های متفاوت و متناسب با پنجره‌های گوناگون طراحی و تولید شده‌اند.

انواع توری پنجره

توری پنجره‌ها بسته به نوع پنجره و قاب آن‌ها، مدل‌ های مختلفی دارد. توری‌ها می‌توانند ثابت و متحرک باشند. این بدان معنا است که می‌توان طوری آن‌ها را انتخاب و نصب کرد که باز بشوند یا قابل باز شدن نباشند.

قطعا توری‌های درب‌ها باید قابل باز شدن باشند، اما توری‌ پنجره ها بسته به سلیقه، نظر و کاربری شما می‌تواند طوری طراحی شود که ثابت در جای خود قرار گیرد. قاب‌های توری درب و پنجره‌ها نیز انواع مختلفی دارد. در حال حاضر از توری با قاب آلومینیومی، چوبی، فلزی و یو پی وی سی (UPVC) برای نصب روی در و پنجره‌ها استفاده می‌شود.

خود توری‌ها نیز از جنس‌های مختلفی تشکیل شده‌اند. اگر بخواهید توری را برای درب و پنجره‌های محیط مسکونی نصب کنید، معمولا در بازار توری‌هایی از جنس آلومینیوم، مفتول، الیاف پلی‌استر، نایلون و فایبرگلس می‌یابید.

اما اگر بخواهید برای کارخانه یا کارگاه خود توری در ابعاد بزرگ تهیه کنید، معمولا توری ‌هایی از جنس فولاد یا ضد زنگ یا آبکاری شده به کارتان خواهد آمد.توری‌ها و انواع توری پنجره را می‌توان براساس جنس، نحوه نصب و کاربرد، تقسیم‌بندی کرد. اکنون که از فراوان بودن انواع توری‌ها با خبر شدید، بهتر است پیش از خرید و نصب توری پنجره درباره انواع آن‌ها اطلاعات لازم را کسب کنید تا بتوانید بهترین انتخاب را براساس نیاز خود داشته باشید.

توری آنتی باکتریال

در دنیای پر مشغله امروز، سلامتی حرف اول را می‌زند. ما دائماً در معرض عوامل بیماری‌زا مانند باکتری‌ها، ویروس‌ها و قارچ‌ها هستیم. یکی از راه‌های ساده برای محافظت از خود و خانواده‌تان، استفاده از توری‌های آنتی باکتریال برای پنجره‌ها است.

توری‌های آنتی باکتریال با استفاده از مواد افزودنی خاص یا روش‌های بافت، به گونه‌ای طراحی شده‌اند که از رشد و تکثیر باکتری‌ها جلوگیری می‌کنند. این توری‌ها می‌توانند تا 99 درصد از باکتری‌های مضر را از بین ببرند و به شما کمک می‌کنند تا فضایی سالم‌تر و عاری از عوامل بیماری‌زا داشته باشید.

مزایای استفاده از توری‌های آنتی باکتریال

محافظت از سلامت: این توری‌ها با جلوگیری از ورود حشرات موذی و همچنین از بین بردن باکتری‌ها، به حفظ سلامتی شما و خانواده‌تان کمک می‌کنند.

کاهش آلرژی: اگر شما یا یکی از اعضای خانواده‌تان به آلرژی مبتلا هستید، استفاده از توری‌های آنتی باکتریال می‌تواند به کاهش علائم آلرژی و تنفس راحت‌تر شما کمک کند.

فضایی عاری از گرد و غبار: این توری‌ها علاوه بر حشرات و باکتری‌ها، مانع از ورود گرد و غبار به داخل خانه نیز می‌شوند و به این ترتیب، فضایی تمیزتر و سالم‌تر برای شما فراهم می‌کنند.

انواع توری پلیسه یا توری کرکره ‌ای

توری پنجره پلیسه‌ای به نام‌ های دیگری مانند توری آکاردئونی، توری تاشو، توری کرکره‌ای و برخی نام‌های دیگر نیز معروف است. از نظر عمومی، این توری بهترین مدل برای همه انواع پنجره‌ها به حساب می‌آید.

کلیت ساختار توری پلیسه، بدین صورت است که یک فریم یا قاب به اندازه‌‌ی در یا پنجره مورد نظر طراحی شده و سپس یک توری که حالتی آکاردئونی یا زیگزاگی دارد، داخل این قاب قرار می‌گیرد. در سیستم این نوع توری، قاب به صورت ثابت روی کلاف در یا پنجره مورد نظر قرار می‌گیرد اما توری آن قابلیت باز شدن و جمع شدن، مشابه پرده‌های کرکره، را دارد.

توری پلیسه با توجه به نیاز کاربر و با در نظر گرفتن بهترین حالت ممکن می‌تواند به سمت چپ، راست یا بالا جمع شود. توری‌هایی که رو به بالا جمع می‌شوند، عموماً در مورد پنجره‌های کم‌ارتفاع کاربرد دارند.

انواع توری پنجره | فناوری داده پویشگر

توری‌های پلیسه به دو صورت تک‌فریم و دبل‌فریم طراحی شده‌اند. مزیت این نوع طوری نسبت به دیگر انواع توری پنجره قابلیت نصب آن روی انواع در و پنجره است.

از آن‌جا در این نوع توری قاب یا فریم ثابت است، دچار تغییر شکل نشده و بنابراین عمر مفید بسیار بالاتری نسبت به دیگر انواع توری پنجره با ساختار فریم متفاوت دارد. از سوی دیگر از آن‌جا که در توری‌های پلیسه امکان جمع شدن توری به راحتی میسر است، می‌توان تنها در صورت نیاز توری را باز کرد.

از جمله دیگر مزیت‌های توری پنجره کرکره‌ای یا همان پلیسه این است که این نوع توری‌ها کمتر جلوی نور را می‌گیرند و مانع مشاهده‌ منظره‌ آن سوی پنجره نمی‌شوند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص “مزایا و معایب توری پلیسه ای” با ما همراه باشید.

مزایا و معایب توری پلیسه ای

توری آهنربایی پنجره

توری پنجره آهنربایی یا توری مگنتیک، عموماً بدون قاب و فریم عرضه می‌شود. ساختار آن شامل یک پارچه‌ی توری است که با توجه به برندها و مدل‌های مختلف دارای جنس متفاوتی است. این توری از وسط به صورت طولی به دو قسمت تقسیم می شود و این دو قسمت توسط چند آهنربا به یکدیگر متصل هستند.

از این مدل توری بیشتر برای ورودی درها استفاده می‌شود که نیاز به باز و بسته شدن مکرر دارند. این نوع توری در ابعاد و اندازه‌های مختلف وجود دارد و نصب آن بسیار ساده است. این نوع توری‌ها به دلیل داشتن استحکام، پاره و خراب نمی‌شود.

توری پنجره لولایی

یکی از انواع توری پنجره , توری لولایی می باشد که نوعی توری است که با استفاده از لولا باز و بسته می‌شود. این نوع توری مانند پنجره‌های معمولی باز و بسته می‌شود و به فضای زیادی برای باز و بسته شدن نیاز دارد.

این نوع توری معمولا عمر طولانی ندارد و خیلی زود لولاهای آن نیاز به تعمیر پیدا می‌کنند. توری‌های لولایی اغلب برای درب‌های ورودی به کار می‌روند.

مسلماً باز و بسته شدن مکرر فریم توری پنجره لولایی احتمال خراب شدن و تغییر فرم لولا و فریم را بیشتر می‌کند. به همین دلیل از این نوع توری بیشتر برای در و پنجره‌هایی استفاده می‌شود که نیاز به باز و بسته کردن مکرر نداشته باشند. گذشته از این، از آن‌جا که در این نوع توری امکان جمع شدن توری داخل فریم وجود ندارد، پارچه‌ی توری پیوسته در معرض عوامل محیطی قرار خواهد داشت و در نتیجه زودتر فرسوده و پوسیده می‌شود.

توری پنجره کشویی

توری پنجره کشویی از نظر کارایی، سهولت در استفاده و عمر مفید، هم‌تراز توری پلیسه‌ای است و بسیار به توری پلیسه‌ای شباهت دارد. تفاوت توری کشویی با توری پلیسه این است که در این توری، از پارچه زیگزاگی یا آکاردیونی استفاده نمی‌شود. پارچه‌ی مورد استفاده در این نوع توری، کاملاً صاف است.

باز و بسته شدن آن با استفاده از فنری صورت می‌پذیرد که داخل فریم توری کشویی یا همان توری رولینگ تعبیه شده است. این نوع توری نیز قابلیت باز و بسته شدن در سمت چپ و راست و بالا را دارد، اما در توری کشویی امکان باز و بسته شدن توری از وسط به دو سمت چپ و راست به صورت همزمان نیز وجود دارد.

مزیت‌ها و ویژگی‌های توری رولینگ تا حد زیادی مشابه توری پلیسه است. توری پنجره رولینگ در سه حالت آلفا، بتا و گاما قابل تهیه است که یکی از انواع توری پنجره به شمار میرود.

انواع توری درب ورودی | فناوری داده پویشگر

توری ثابت پنجره دوجداره

این نوع توری مشابه توری کشویی یا لولایی است اما امکان جمع‌شدن توری یا جابه‌جا شدن قاب در آن وجود ندارد. این توری تنها برای تعمیر یا تعویض قابل باز شدن است و این کار باید توسط متخصص یا نصاب توری انجام شود. باز و بسته شدن توری ثابت UPVC در خانه و توسط افراد غیرمتخصص، ممکن است باعث به هم خوردن تنظیم و عدم جایگیری صحیح آن شود. این نوع توری‌ها بیش‌تر روی پنجره‌ هایی نصب می‌شوند که جایی برای حرکت توری ندارند و نمی‌توان توری را در جهت‌های مختلف باز یا بسته کرد.

قیمت این نوع توری نسبت به دیگر انواع توری پنجره پایین است اما عمر مفید کم‌تری دارد. به علاوه، استفاده از این نوع توری، باعث می‌شود که پنجره کاملاً مسدود شود.

توری پنجره چسبی

توری پنجره چسبی، ارزان‌ترین و ساده‌ترین انواع توری پنجره است. نوار چسبی که در این مدل توری استفاده می‌شود مشابه درزگیرهایی است که در چارچوب درها استفاده می‌شود. بنابراین به سادگی با تهیه‌ی نوار چسب با طول مورد نظر از بازار، توری آماده‌ای که از قبل خریداری کرده‌اید را بر روی نوار چسبی که دور تا دور قاب زده‌اید، بچسبانید. به همین سادگی! توجه داشته باشید که توری پنجره چسبی، دوام و استحکام دیگر انواع توری پنجره را ندارد و بعد از مدتی، تحت تأثیر باد و باران، چسبندگی و کارایی خود را از دست می‌دهد.

برای برش شیشه در ابعاد و اندازه های دلخواه می توانید از نرم افزار مینا استفاده کنید.

مراقبت و نگهداری از توری پنجره

هنگام رنگ آمیزی و بنایی ساختمان، توری را با پوششی ضخیم کاملا بپوشانید یا توسط متخصصان، توری را باز کرده و دوباره نصب کنید. زمانی که از توری استفاده نمی کنید توری را ببندید. اگر توری به راحتی جا به جا نمی شود اول توری را تمیز کرده و سپس با اسپری، ریل بالا و پایین را روغن کاری کنید. از وارد کردن ضربه به قاب و توری جلوگیری کنید.

انواع توری های پنجره | فناوری داده پویشگرنکاتی در مورد توری پنجره

در صورت نیاز نداشتن به توری، توری‌های قابل جمع شدن را جمع کنید و توری‌های قابل جدا شدن، مانند توری‌های آهنربایی، را جدا کرده و برای مصارف بعدی در جای مناسبی نگهداری کنید.
توری‌های لولایی را هر از گاهی تمیز کنید تا تأثیر عوامل محیطی و گرد و غبار بر آن‌ها به حداقل برسد.
قاب توری، نخ مخصوص جمع کردن توری پلیسه، فنرهای توری رولینگ و قسمت‌های مشابه در دیگر انواع توری پنجره از حساسیت بالایی برخوردار هستند و به همین سبب باید از وارد آمدن هر گونه فشار و ضربه به آن‌ها، حین انجام امور تعمیراتی منزل، بازی کودکان و …، جلوگیری به عمل آورد.

راهنمای جامع انتخاب و نصب توری پنجره برای تابستانی خنک و بدون حشرات!

استفاده از توری پنجره راهکاری ساده و کاربردی برای جلوگیری از ورود حشرات به داخل منزل و لذت بردن از هوای تازه در فصل گرم سال است.

با انتخاب و نصب توری مناسب می‌توانید از مزایای آن مانند تهویه مطبوع طبیعی، صرفه‌جویی در مصرف انرژی و حفظ سلامتی خود و خانواده‌تان بهره‌مند شوید.در این مقاله به بررسی انواع توری پنجره،مزایای استفاده از توری های آنتی باکتریال،نکاتی در هنگاه انتخاب توری پنجره و نحوه مراقبت و نگهداری از توری پنجره پرداختیم.

0 0 رای ها
امتیاز شما

1 دیدگاه
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها